Επικοινωνία

Πώς μπορείτε να μας βρείτε;

Η ΚΙΡΚΟ βρίσκεται εντός του Πολυχώρου WE στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στα Πανεπιστήμια.

Σας το συνιστούμε, αν μένετε κοντά στο κέντρο της πόλης! Ο πολυχώρος WE, το σπίτι της ΚΙΡΚΟ είναι δίπλα στα πανεπιστήμια, απέχει μόλις 10’ από την  Καμάρα, 5 λεπτά από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.

Σας το συνιστούμε, αν μένετε κοντά στο κέντρο της πόλης! Πολλές λεωφορειακές γραμμές κάνουν στάση ακριβώς μπροστά στο Πολυχώρο WE, κάνοντας την πρόσβαση εύκολη τόσο για εσάς που έρχεστε από τα δυτικά όσο και από τα ανατολικά.

Εάν έρχεστε από δυτικά τότε η στάση είναι “ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ-ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” και βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τον πολυχώρο WE. Οι γραμμές ΟΑΣΘ που κάνουν στάση εκεί είναι :

01Χ: ΚΤΕΛ -ΑΕΡΟΔΟΜΙΟ
10: ΧΑΡΙΛΑΟΥ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
31: ΒΟΥΛΓΑΡΗ – Κ.Τ.Ε.Λ.

Αν έρχεστε από την αντίθετη κατεύθυνση (από ανατολικά) τότε η στάση είναι “ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” και βρίσκεται επί της Εγνατίας. Οι γραμμές που εξυπηρετούν είναι:

02Κ: Α.Σ. ΙΚΕΑ – ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
14: ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ – Ν.Σ. ΣΤΑΘΜΟΣ
01Χ: ΑΕΡΟΔΟΜΙΟ- ΚΤΕΛ

Από τα ανατολικά: Διασχείστε την Λεωφ. Βασιλίσσης Όλγας και συνεχίστε στην Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου. Στο φανάρι μπροστά από το Δημαρχείο στρίψτε δεξιά στην Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου. Περίπου στα 500μ θα δείτε στα αριστερά σας την είσοδο του WE.

Απο τα δυτικά: Διασχείστε την οδό Εγνατία και αφού περάσετε την Εμπορική Πύλη της ΔΕΘ, θα βρεθείτε στη γωνία Εγνατία – Λεωφ 3ης Σεπτεμβρίου. Στρίψτε δεξιά στο φανάρι και θα συναντήσετε την είσοδο του WE.