ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΑ
ΠΑΙΔΙΑ

Η ΚΙΡΚΟ προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 3-16 ετών την ευκαιρία να μπουν στο μαγικό κόσμο του σύγχρονου τσίρκου και της εναέριας έκφρασης.

Με επικεφαλής τους επαγγελματίες εκπαιδευτές μας, τα τμήματα μας προσφέρουν ένα ποικίλο πρόγραμμα ακροβατικών, εναέριων και ζογκλερικών δεξιοτήτων. Τα παιδιά θα δοκιμάσουν τα πάντα, από κορίνες έως trapeze κατά τη διάρκεια των τμημάτων και θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους κάνοντας νέους φίλους σε ένα χαλαρό, δημιουργικό περιβάλλον.

Με ξεχωριστό σχεδιασμό για τις ανάγκες τις κάθε ηλικίας, λειτουργούν τμήματα για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Τα τμήματα μας

Μια ξεχωριστή παιδαγωγική προσέγγιση που φέρνει τα παιδιά κοντά στη μαγεία του τσίρκο. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με ζογκλερικά και ισορροπιστικά παιχνίδια καθώς και με απλά ακροβατικά εδάφους και να αναπτύξουν έτσι σημαντικά κομμάτια της προσωπικότητας τους.

Με μουσικά και θεατρικά παιχνίδια θα γίνουμε ακροβάτες, ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ αλλά και κλόουν, σε μαθήματα που συνδυάζουν την εκπαίδευση με τη διασκέδαση.

Κορύνες, μπαλάκια, κρίκοι, κινέζικα πιάτα, μαντήλια και μονόκυκλο είναι μόνο μερικά από τα elements τα οποία οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν.

Η KIRKO έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα για τους μικρούς μας φίλους που θέλουν να πετάξουν! Μέσα από μία διασκεδαστική και ψυχαγωγική διαδικασία  οι μικροί μας aerialists θα “πειραματιστούν” με εναέρια πανιά, εναέρια κούνια και άλλες εναέριες τέχνες.

Το πρόγραμμα μας επικεντρώνεται στην βελτίωση της αντοχής, στην ισορροπία και στον συντονισμό, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων αντίληψης, της εμπιστοσύνης και της κοινωνικοποίησης, σε συνάρτηση με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση. Οι δεξιότητες αυτές θα διευρυνθούν μέσω της δημιουργικής κίνησης και μέσα από ένα οργανωμένο και συντονισμένο παιδαγωγικό πρόγραμμα.

Στόχος μας είναι τα παιδιά να δημιουργήσουν τη  δική τους δύναμη, δημιουργικότητα και αυτοέκφραση.

 

Που γίνονται τα μαθήματα μας

Τα παιδικά μας τμήματα πραγματοποιούνται στο σπίτι της ΚΙΡΚΟ αλλά και σε αγαπημένους συνεργαζόμενους χώρους, τους οποίους ανακοινώνουμε σε κάθε περίοδο

ΚΙΡΚΟ

Πολυχώρος WE, Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη 54636, Θεσσαλονίκη

Στείλε μας το μήνυμα σου