Παραστάσεις & Παραγωγές

Η «ΚΙΡΚΟ Circus for all» δραστηριοποιείται στο χώρο της ψυχαγωγίας και των θεαμάτων τσίρκο από το 2015, η εμπειρία όμως των μελών και καλλιτεχνών της στην παραγωγή παραστάσεων τσίρκο και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων ξεκινά πολύ πριν από την ίδρυση της. Τα ιδρυτικά μέλη της ΚΙΡΚΟ έχουν εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων από το 2004, μία εμπειρία που με την πάροδο του χρόνου έχει μεστώσει.

Ένα από τα κύρια αντικείμενα των δραστηριοτήτων της ΚΙΡΚΟ αποτελεί η οργάνωση και η παραγωγή παραστάσεων τσίρκο αλλά και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων που καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Οι παραστάσεις της ομάδας των εκπαιδευόμενων της ΚΙΡΚΟ, παιδιών και ενηλίκων ανεβαίνουν τόσο την χειμερινή όσο και την καλοκαιρινή περίοδο στον Πολυχώρο WE.

Μπορείτε να δείτε εδώ παλαιότερες παραγωγές παραστάσεων μας:

Play Video

Παράλληλα η ΚΙΡΚΟ αναλαμβάνει, τον σχεδιασμό, την παραγωγή και εκτέλεση ψυχαγωγικών εκδηλώσεων και παραστάσεων τσίρκο, για φορείς, ιδιωτικές επιχειρήσεις, ιδιώτες, μουσικές σκηνές, φεστιβάλ τεχνών κ.α. Οι παραγωγές της ΚΙΡΚΟ έχουν ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα πλαισιώνοντας μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις, συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις, μεγάλα και μικρά φεστιβάλ.

Μας έχουν εμπιστευτεί

Όραμά μας είναι να δημιουργούμε ποιοτικές εκδηλώσεις και παραστάσεις, να παράγουμε πολιτισμό και να ανακαλύπτουμε νέους δημιουργούς και νέους καλλιτεχνικούς δρόμους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δημιουργήσουμε από κοινού εκδηλώσεις και παραστάσεις που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας.

Στείλε μας το μήνυμα σου