ΒΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ

Η Βέρα είναι απόφοιτη της σχολής Ειδικής Αγωγής με μεταπτυχιακό στην ειδική παιδαγωγική, κάτοχος διπλώματος της Ενιαίας Σχολής Προπονητών Γυμναστικής με την σφραγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (Ε.Γ.Ο.), έχει πάρει μέρος σε πληθώρες παραστάσεις και είναι κάτοχος του αναγνωρισμένου πτυχίου Aerial Flow Dance & Fitness Instructor.

Από μικρή είχε αθλητικές ανησυχίες καθώς αποτέλεσε μέλος αγωνιστικού τμήματος συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής για περίπου 5 χρόνια. Παράλληλα, με το δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα της ρυθμικής γυμναστικής έκανε και άλλες δραστηριότητες, όπως κολύμβηση και βόλεϊ. Σε ηλικία 13 ετών ασχολήθηκε αποκλειστικά με τον χορό όπως σύγχρονο, hip hop, jazz και αργότερα αφοσιώθηκε στους τζαμαϊκανούς ρυθμούς του dance hall χορού. Στα 18 της κατέκτησε την 1ηθέσηστο Dance Evolution – Bulgaria’s Dance Battles ως Dance hall Master.

Από το 2016  επικεντρώθηκε στις τέχνες του τσίρκου, αφού γοητεύτηκε από αυτές και μέχρι τώρα ασχολείται και εξελίσσεται καθημερινά στα aerial elements (aerial hoop, aerial sling, aerial silks, aerial rope και aerial trapeze).

Μέσα από τη ρυθμική γυμναστική και τις εναέριες τέχνες αναπτύχθηκε η αγάπη της για την ευλυγισία και την ορθή εφαρμογή της, με συνέπεια την πιστοποίηση της στη μέθοδο “Stretch Your Limits’’ αλλά και σε αυτή της Ιδιοδεκτικής Νευρομυικής Διευκόλυνσης (Proprioceptive Neuromuscular Facilitation- PNF), οι οποίες είναι βασισμένες επάνω στις τελευταίες επιστημονικές έρευνες. Διαθέτει τα εξής πιστοποιητικά:

  • “Stretch Your Limits Course’’
  • “Stretch Your Limits- Level 2”
  • “P.N.F. Stretching”.

Δούλεψε σε σχολές χορού στην Βουλγαρία ως χορογράφος και τα τελευταία χρόνια μένει και εργάζεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου διδάσκει τις εναέριες τέχνες σε μικρούς και μεγάλους.